Добре дошли! Благодаря Ви, че се отбихте. Надявам се да се чувствате приятно и уютно тук, в моето място за споделяне …

Добре дошли! Благодаря Ви, че се отбихте. Надявам се да се чувствате приятно и уютно тук, в моето място за споделяне …

Пророчествата, лъжата и Истината

Пророчествата, лъжата и Истината

Много са пророчествата за последните времена… Преди 1600 г. свети Антоний Велики предрекъл, че хората в последните времена масово ще полудеят и когато видят някой нормален, ще кажат: “Този е луд, защото не е като нас”.
Последните времена… Неистината, фалша, лъжата са толкова дълбоко вкоренени, че всеки буден и осъзнат изглежда луд в очите на масите.
Мнозина считат днешните времена за върха на цивилизацията. Та как може в цивилизация, считана за връх, да съществува насилие, лъжа, измама?! Кукловодите са постигнали целта си – масите да бъдат тотално заблудени, а истината – скрита дълбоко.
Преди години прочетох някъде, че майката на не знам си кои братя ротшилдови направила изявление, че ако нейните синове искат да има война, ще има война. Тоест никоя война не е случайна, а е режисирана от кукловодите. В момента третата световна война е в разгара си. Защото кукловодите искат така. Това е тиха война. Биологична. Но е война. Война, насочена срещу масите. С участието на правителствата. Включително и българското правителство, което активно участва в геноцида спрямо собствения си народ. И то много успешно.
Не върха на цивилизацията, живеем в най-тъмните времена в историята на човечеството. Никога човечеството не е било толкова отдалечено от Светлината, от Истината, от Създателя си.
Единственият начин да се излезе от тази тъмнина, да се противостои на тази тиха война, е тиха революция. Революция на съзнанието. Събуждане. Осъзнаване. Промяна отвътре навън. Единение. Заявяване и отстояване на реалността, която желаем да сътворим и в която искаме да живеeм. Живот в Истина, Свобода, Светлина. Стъпка по стъпка, крачка по крачка. До постигане на Божествената реалност. Душа – Душа да не поробва и Дух – Дух да не подвежда.

Вече Е!
Българският Дух е жив! 🔥🔥🔥
В името на децата и внуците ни!
В името на Рода Български! 🔥IYI🔥
В името на Майка България!🇧🇬🇧🇬🇧🇬

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *