Добре дошли! Благодаря Ви, че се отбихте. Надявам се да се чувствате приятно и уютно тук, в моето място за споделяне …

Добре дошли! Благодаря Ви, че се отбихте. Надявам се да се чувствате приятно и уютно тук, в моето място за споделяне …

Новият Божествен Ред

Новият Божествен Ред

Еднажден, Ден Един. На 21 срещу 22 декември (тази година 20 срещу 21)  настъпва Българската Нова Година. Чества се раждането на Новото Слънце.

Друго събитие от изключителна важност, което ще се случи на 21 декември, е съвпадът между Юпитер и Сатурн. Това събитие бележи началото на Нова Епоха, Нова Ера.  Нов обществен строй, Ново общество. Общество на свободни, равноправни, здрави, щастливи и любящи хора. Нов Божествен Ред. Но участието на всеки един от нас е от съществено значение за изграждането му. Колкото повече хора изберат Любовта, вместо страха, толкова по-бързо ще бъде реализирано то. Противоположното на Любовта е не омразата, а страхът. И от него произтичат всички останали негативни състояния.

Творецът ни е дал свободна воля. Свободна воля да избираме. Изборът е в наши ръце. Страх или Любов. Колкото по-бързо успеем да излезем извън обсега на изкуственото информационно поле, много добре поддържано от средствата за масова информация, толкова по-лесно ще бъде да чуем шепота на Душата си. Да почувстваме онази Божествена искра, която е във всеки един от нас, Духът. И да си спомним, че всички ние сме Божествени същества, Творци на собствената си реалност и собствения  си Живот. Промяната е отвътре навън. Когато променим себе си вътре, изражението е качествена промяна в обкръжението ни.

Българи, да посрещнем Нова Година, като позволим в Душата ни да  изгрее Ново Слънце!

Да приветстваме Новата Епоха и да превърнем Божествената искра в Божествен огън, с който да изгорим всичко нечисто и неистинско.

Да изберем Любовта. Към себе си, към близките си, към приятелите си, към всички и към всичко.

Предстои да се случат Велики събития, които нямат аналог в досегашната история на Земята!

Новото Време Е!

Светлина и Любов Е!

Да бъдем Творци! Да сътворим бъдещето си! Да сътворим Новия Божествен Ред на Земята!

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *