Добре дошли! Благодаря Ви, че се отбихте. Надявам се да се чувствате приятно и уютно тук, в моето място за споделяне …

Добре дошли! Благодаря Ви, че се отбихте. Надявам се да се чувствате приятно и уютно тук, в моето място за споделяне …

За Българите и Българския дух

За Българите и Българския дух

Българин! Малцина знаят истинското значение на тази дума.
Българин по плът и Българин по Дух. Българинът по плът просто е роден в България. Но Българинът по Дух е друго нещо, специално. Българинът по Дух е Добър. Той е Честен. Справедлив. Благ. Смел. Великодушен. Горд. Говори само истината. Христова душа. Българинът по дух е Свободен. И е пряк потомък на Бога.
Малцината, които знаят истината за Българите, това са кукловодите на света. Техните предшественици са се погрижили много добре тази истина да бъде скрита, изопачили са и са преиначили историята, като са накарали всички да повярват, че Българите са тъмни балкански субекти, диво варварско племе, дошло от не знам си къде. Така пише в “официалната” история.
Днес Българите отново са тук. Всички Велики Българи са тук. Като един. С всички свои качества, които карат кукловодите да треперят от страх, че хилядолетното им господство, когато безнаказано “разиграваха коня си” по цялата Земя, приключва. Защото знаят кои са Българите и познават Силата им. Защото Българите идват с Божествената Истина, Божествената Светлина и Божествената Любов!
Куклите на конци в България, слуги на онези кукловоди, продадоха душите си. Някои от тях за по няколко сребърника. Други за кюлчета злато. Трети за къщи и палати. И докараха народа до просяшка тояга. Болен, измъчен, изтерзан. Поставиха на колене нашите родители, баби и дядовци.
Но, идва ден, когато за всичко се плаща. Видовден. И тези слуги на сатаната ще платят цена! Ще платят много висока цена за всяка пролята сълза и за всяка измъчена душа. Ще платят на Майка си България за всички злини, които са й причинили.
Времето Е, когато всичко тайно става явно. Предстои да се разкрие истинската история на Българите в цялото й великолепие и блясък. Предстои светът да научи що е то Българин и и що е то Български Дух! Предстоят Славни времена за Майка България!
Българин по плът или Българин по Дух?
🔥🔥🔥IYI🔥🔥🔥Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *