Добре дошли! Благодаря Ви, че се отбихте. Надявам се да се чувствате приятно и уютно тук, в моето място за споделяне …

Добре дошли! Благодаря Ви, че се отбихте. Надявам се да се чувствате приятно и уютно тук, в моето място за споделяне …

Новото време

Новото време

Превръзки на устите. Превръзки на очите. Превръзки на душите и сърцата. Здраво превързани, чакаме. Чакаме да отмине “з@разата”, да дойдат в@ксините, за да си върнем свободата. Но онези, които разпространяват “з@разата” и особено добре се грижат за страха от нея, не харесват свободни хора. Ама никак не ги харесват. А свободата никой на никого не я дава. Тя идва отвътре и е функция на Душата. И на Любовта.
Та седим, превързани здраво, и чакаме. Чакаме да се върне старият начин на живот. За да продължим да мерим себе си по познатия начин. По гръдната обиколка. По дебелината на врата. По дрехите. По обувките. По почивките. По дебелината на портфейла. По големината на заплатата, на къщата, на колата. По височината на службата.
Да, ама не. Старото време безвъзвратно отминава. И няма да се върне. Никога повече, слава Богу.
Настъпва Ново време. Нови енергии, нови ценности. И единствената мярка в новото време ще бъде Чистотата. На сърцето и душата. Ще се възстанови връзката между Човека и Бога. Всички хора ще бъдат равни. Човек на човека няма да посяга. Човек човека няма да експлоатира. Животът ще бъде основан на принципа “Свобода, равенство, братство чрез Христовата Любов”.
Това е пътят към Новата земя, единственият път – Христовата Любов. Друг път няма. Всъщност има, но той води на друго място.
Новото време Е!
Да пребъде България и Родът Български IYI.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *