Добре дошли! Благодаря Ви, че се отбихте. Надявам се да се чувствате приятно и уютно тук, в моето място за споделяне …

Добре дошли! Благодаря Ви, че се отбихте. Надявам се да се чувствате приятно и уютно тук, в моето място за споделяне …

Питка

Питка

Решението да имаш дете е от извънредно голямо значение. Това означава да решиш завинаги сърцето ти да се разхожда извън тялото ти.

Елизабет Стоун

 

Има събития, след които животът ни никога не е същият. Едно от тези събития е раждането на дете. След като се появи на бял свят това прекрасно малко създание, което е наша плът и кръв, осъзнаваме величието на мистерията “Живот”. Осъзнаваме, че отсега нататък то ще бъде винаги на първо място. На първо място ще бъдат не нашите, а неговите потребности, неговите желания. Осъзнаваме, че основно от нас зависи неговото бъдеще. Че наша е отговорността да го възпитаме така, че да му дадем криле, за да бъде успешен човек, и корени, за да почита рода и земята си.

Любовта, създаването и раждането на нов живот, чудото на майчинството и бащинството, думичките “мамо”, “тате”, “бабо”, “дядо”, детската усмивка, обвитите около врата ръчички, радостта, удивлението и възхищението в детските очи – безценно! Децата – най-прекрасните цветя на земята!

Както вече съм писала, имам две прекрасни деца – Бойко и Криси, прекрасна снаха Катето и прекрасен зет Светли, с които много много се гордея. Катето и Бойко станаха щастливи родители и ни дариха с първороден внук Матей.

Това е питката, която направих по случай раждането му.

Питката е козуначена, рецептата е изпитана, а резултатът – удивителен! Рецептата вече съм я публикувала – питка “Цвете”: http://antoanetaskitchen.eu/wp/2019/01/01/питка-цвете/

Опитайте, питката е чудесна!

 

 

 2 thoughts on “Питка”

  • Добре дошъл на този свят на маничкия Матей!
    Да бъде светъл пътят му!
    През целия си живот да среща добри хора като родителите си и да получава толкова любов и внимание, с колкото те го даряват сега!

    • БлагоДаря ти, Лиде!
      Желая здраве и благополучие на теб и семейството ти, а на малкия Саши – щастливо и безгрижно детство, и да бъдат горди с него мама и тате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.